Werken is meedoen

Wat kan Wijkwerken voor jou betekenen?

 

Talenten ontwikkelen

Wat je talent ook is, bij Wijkwerken is altijd wel iets wat bij jou past. Samen met je begeleider ga je na wat je zou kunnen doen voor je wijk en hoeveel uur je kunt werken. Ook gaan we na wat je wilt leren en waar zou je naar toe willen. Zo wordt gekeken naar je persoonlijke ontwikkeling. Voor sommige mensen betekent Wijkwerken de eerste stap naar regulier werk. Voor anderen is het een zinvolle daginvulling.

Arbeidsmatige dagbesteding, participatiebaan of Wajongactivering

Zoek je arbeidsmatige dagbesteding? Met een WMO-zorgindicatie kun je bij Wijkwerken aan de slag. Je werkt dan naar vermogen in een veilige omgeving. Krijg je een uitkering van de gemeente Groningen en werk je meer dan 16 uur per week bij Wijkwerken, dan kan het zijn dat je voor een participatiebaan in aanmerking komt. heb je een Wajonguitkering dan kan je werkervaring opdoen.

Informeer bij Wijkwerken: wij helpen het je uitzoeken.

Samen

Je doet werkervaring op. Je ontdekt je talenten. En je doet het werk nooit alleen. Er is veel mogelijk. Ben je handig met gereedschap, hou je van schoonmaken, voel jij je helemaal thuis in de horeca, heb je groene vingers of ben je het zonnetje in huis? Dan is er voor jou vast een klus bij Wijkwerken in Beijum, de Oosterparkwijk en Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk.

Wijken

Bekijk wat jij kan doen in jouw wijk: Beijum, de Oosterparkwijk en Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk.